Elintarviketeollisuudesta vaihtoehtoja moneen makuun

Elintarviketeollisuus työllistää oppisopimuskoulutuksesta, toisen asteen oppilaitoksista, ammatti- ja tiedekorkeakouluista sekä yliopistoista valmistuneita. Eniten työmahdollisuuksia aukeaa toisen asteen koulutuksen suorittaneille. Alalle on monta reittiä erilaisiin tehtäviin. Osaajia tarvitaan niin tuotantoon kuin taloushallinto- ja tietohallintotehtäviinkin. Ammattinimikkeitä on runsaasti ja ne vaihtelevat teollisuudenaloittain.

Maistuva ammatti -sivuilta löydät tietoa työstä elintarviketeollisuudessa ja siitä, miten alalle pääsee töihin. Sivuilla voit katsoa ammattiesittelyvideoita, lukea ammattikuvauksia ja tutustua Koulupolku-karttaan.


   
Elintarviketeollisuus tarjoaa makuelämyksien lisäksi myös hyviä työpaikkoja. Kun koulu loppuu - Teollisuuden erikoisnumerosta löydät lukuisia koulutus- ja ammattiuria. Lehti sisältää myös ohjeita CV:n tekoon ja työnhakuun.
     

GET A LIFE -esitteen kansi

  GET A LIFE -esite kertoo maistuvista ammateista, elintarvikealan koulutuksesta, työtehtävien vaatimuksista ja palkkauksesta.    
     
 Liha-alan esitteen kansikuva  


Liekeissä liha-alasta?
Tutustu Tulevaisuus tarjottimella -esitteeseen ja pelaa Löydä liha-alalle! -lautapeliä. Klikkaa Framtiden är serverad -linkkiä, jos haluat katsoa esitettä på svenska. Suomenkielinen paperiversio tilattavissa osoitteesta info@etl.fi.